bi veled varmış çok şımarırmış anası babası,öğretmenleri,mahalle sakinleri herkes bundan bıkmış. çocuğun psikoloğu bi öneride bulunmuş. çocuğu uzak bi yere örneğin halasına gönderin ve 1 ay boyunca orda kalsın demiş. babası ve annesi bu öneriyi uygulayıp çocuğu halasının yanına göndermek için özel bir taxi tutmuşlar. taxiciye oğlunu halasının yanına götürmesi için baya para vermiş. bavulunu herşeyini hazırlayp yüklemişler. ve yola çıkmışlar 2 gün sürecek bu yolculukta küçük veled hiç susmamış. taxici bi hata edip çocuğa sen neden bu kadar haylazsın demiş. hiç susmadın yol başından beri be çocuk ! demiş. çocukta başlamış yine konuşmaya. ya amca işte benim babam profösör annemde arkeolog olsa ben böyle olmazdım. yada babam doktor annem öğretmen olsa daha farklı olurdum. veya 2side çok zengin olsaydı ben uslu biri olurdum belki demiş. böyle birsürü örnekl vermiş. taxici artık sinirden delirmiş. arabayı kenara çekmiş şöle demiş. ulan piç söle bakalım anan orospu babanda onun pezevenki olsaydı sen nasıl biri olurdun demiş çocukta taxici olurdum demiş.